Zobni implantati so primerni za vse starostne skupine

Zobni implantati so primerni za vse starostne skupine

08/20/2019 Off By Uredništvo

Implantologija je označena kot zelo predvidljiva in hkrati uspešna metoda za nadomeščanje posameznih zob. Zobni implantati, narejeni iz titana, pa so eno od najbolj pomembnih stomatoloških odkritij 20. stoletja. 

Ste vedeli, da se jih na leto vgradi po več milijonov. Vse več ljudi se zanje odloča tudi zato, ker zobni implantati ali zobni vsadki, kot jim še drugače rečemo, ne povzročajo prav nobenih alergij in so našemu telesu zelo prijazni. 

Zobni implantati so namenjeni za prav vse starostne skupine. Pri tem mislimo tudi na starejše osebe. Ravno ta skupina ima zaradi številnih vzrokov največ manjkajočih zob. Strokovnjaki menijo, da je na primer pri mlajših pacientih bolje nekoliko počakati s tovrstnimi vsadki. Zakaj? Ker je potrebno počakati, da se popolnoma konča njihova rast čeljusti in obraza. Samo v redkih primerih za paciente ni priporočljivo vstaviti zobnih vsadkov. Med njimi so bolniki s sistematskimi boleznimi, srčno žilnimi boleznimi ter boleznimi respiratornega trakta. 

Beljenje zob z laserjem po dostopnih cenah 

Se vam zdi, da so z leti vaši zobje postali nenavadno neprivlačne barve? Če ste prikimali, morda že razmišljate o beljenju zob, ki bi vam pomagalo priti do bolj privlačnega videza vaših zob. Med bolj priljubljenimi oblikami beljenja je beljenje zob z laserjem

 Morda ste si zobe kdaj belili tudi sami, pa ste kaj kmalu ugotovili, da tovrstno beljenje niti pod razno ni imelo takega učinka kot pa beljenje, ki ste ga opravili pod okriljem strokovnjaka. 

Čeprav menite, da je beljenje zob z laserjem najverjetneje zelo draga storitev, pa lahko z raziskovanjem po spletu naletite na podjetja, ki vam tak postopek opravijo po zelo dostopni ceni. Spletne cene tovrstnih storitev so veliko cenejše in zato bolj dostopne. Priporočamo vam, da se na beljenje zob z laserjem naročite kar po spletu.