Vsestranski zobni vsadki

Vsestranski zobni vsadki

10/07/2020 Off By Uredništvo

Pri zobozdravnikih imamo na voljo celo vrsto različnih storitev in izdelkov, s katerimi lahko dobro poskrbimo za svoje zobe. Običajno se rešitve pripravljajo glede na potrebe in se vedno pripravi točen načrt zdravljenj in drugih posegov. Pri tem pa lahko koristimo tudi nekatere vsestranske izdelke, ki se izkažejo za nadvse uporabne pri mnogih zahtevnih posegih. To gotovo velja za zobni vsadek oziroma implantat, ki je splošno uporaben pri storitvah, ki vključujejo izdelavo in namestitev protetičnih izdelkov. Računamo lahko na to, da bomo z uporabo takšnega izdelka deležni zelo dobre izkušnje, saj imajo vsadki kar nekaj prednosti, ne le vsestranske uporabnosti.

Zobni implantat služi temu, da ponudi stabilno mesto za namestitev protetičnih izdelkov. Gre za nastavek, ki se vgradi v čeljust, tako da ponuja zelo dobro funkcionalnost na dolgi rok. Na ta način je možno enostavno nadomestiti manjkajoče zobe, ne da bi obremenjevali druge dele zobovja. Prav tako omogoča implantat večje rekonstrukcije, včasih pa tudi kakšne estetske posege. V vsakem primeru lahko računamo na odlično izkušnjo. Vgradnja je običajno možna brez rezanja in operacije, na ta način pa pridemo do zelo učinkovitih rešitev.

Vsadki omogočajo pripravo celovitih rešitev tudi v primeru zelo poškodovanega ali manjkajočega zobovja. To ponuja storitev all on 4, ki je zahvaljujoč vsadkom zelo učinkovita. Prav tako je za all on 4 cena dokaj ugodna, če gre za relativno enostaven poseg. V prvi vrsti za all on 4 cena odraža ceno vsadkov in protetičnih izdelkov, pa tudi same storitve. Ker gre za namestitev proteze na štiri vsadke, je celoten poseg pravzaprav dokaj enostaven, vsaj v primerjavi z alternativami. Tako je za all on 4 cena prav tako dokaj ugodna glede na obseg storitve in celovito preobrazbo, ki jo ponuja. Odšteti bo treba okoli 5000 evrov, kar je za poseg takšne vrste dobra cena.