Vinil plošče različnih mer

Vinil plošče različnih mer

09/16/2019 Off By miskonwap

Vinil plošče so idealne za vsakega, ki še nikoli ni polagal nobenih talnih oblog, saj so izjemno enostavne za vgradnjo v vsak dom. Vsekakor mora biti oseba, ki jih bo polagala, natančna ter imeti veliko potrpežljivosti, saj je vsak začetek vsaj malo težak. Ko kupujemo vinil oblogo, si lahko izberemo tudi plošče, ki med seboj niso enako široke in nato kombiniramo ter tako dobimo izredno zanimiv vzorec. 

Vinil plošče se po potrebi tudi enostavno odrežejo s pomočjo ostrega  noža, saj so mehke in upogljive. Pravilno polaganje vinilnih oblog bomo zaželi v levem kotu sobe in bomo pri tem pustili vsaj 5 milimetrov prostore do stene. Nato bomo enostavno zlagali vse ostale plošče in jih s sistemom na klik nizali ter na koncu dobili estetsko prenovljen prostor, ki bo všeč vsakemu gostu. 

Vinil plošče so izjemno vzdržljive, vendar pa se vseeno lahko zgodi, da se katera izmed njih poškoduje. Za takšne primere si moramo pustiti vsaj nekaj plošč na zalogi. V kolikor bomo hoteli ploščo zamenjati, jo bomo z ostrim nožem enostavno odstranili ven ter namestili novo. 

Bela notranja vrata po ugodni ceni

Bela notranja vrata so v zadnjih letih izredno priljubljena, saj je svetlo stavbno pohištvo vedno bolj aktualno. S svetlim pohištvom naredimo majhen prostor večji in svetlejši. Bela barva je tudi izjemno moderna in jo zaradi tega kupci uporabljajo povsod. 

Bela notranja vrata so narejen tako da imajo površino polakirano s izredno odpornim lakom, ki vrata ščiti pred praskami ter poskrbi, da se barva ne začne luščiti. Takšna vrata so enostavna za vzdrževanje, saj jih enostavno očistimo z mokro krpo, tako bomo iz njih odstranili vse trdovratne madeže, ki bodo nastali med otroško igro. 

Bela notranja vrata so lahko gladka ali pa imajo določene vzorce. Nekateri jih skombinirajo s steklom, ki v prostor prinese še dodatno svetlobo.