V gostilnah se uporablja izključno profesionalni pomivalni stroj

V gostilnah se uporablja izključno profesionalni pomivalni stroj

11/25/2019 Off By miskonwap

Ste se kdaj vprašali, kako to, da lahko gostilne v enem dnevu pomijejo toliko posode in kako to, da doma en sam cikel traja celo večnost? Mogoče to ne bo ravno presenečenje za noge ampak profesionalni pomivalni stroj se v marsičem precej razlikuje od tistega, ki prebiva v naših domovih in to z dobrim razlogom. Višja temperatura vode in veliko močnejši curki omogočajo to, da profesionalni pomivalni stroj veliko hitreje in temeljito pomije posodo. Sicer to tudi pomeni, da ga moramo večkrat po manj napolniti, vendar konec koncev nekje morajo biti neke omejitve, ki jih moramo premostiti in če je edina ovira to, da moramo stroj večkrat naložiti je še vedno profesionalni pomivalni stroj vreden našega časa in pozornosti, saj to še vedno močno premaga dolge cikli ki jih imamo doma. Prav tako pa to pomeni, da lahko gostilne veliko hitreje “obrnejo” krožnike, tako da se ti lahko hitro vrnejo nazaj v servis.

Profesionalni pomivalni stroj je lahko precej velik finančen zalogaj in ravno zaradi tega se mnogo podjetji oziroma gospodinjstev odloča za to, da kupijo rabljeni gostinski pomivalni stroj. Tukaj nas to, da je bil stroj že rabljen niti ne sme preveč zmotiti. Rabljeni gostinski pomivalni stroj je moral pred tem, da je lahko ponovno šel v prodajo prestati vsaj neke osnovne točke, ki zagotavljajo, da je stroj še popolnoma funkcionalen.

Ker so tis stroji tako kvalitetno izdelani imajo precej dolge življenjske dobe, kar pomeni, da je lahko to, da kupimo rabljeni gostinski pomivalni stroj vseeno odlična investicija v prihodnost, še posebej, če sprva stroj sploh ni bil veliko uporabljen, ali pa so se ga prvotni lastniki znebili samo zaradi novejšega modela. Vseeno pa se priporoča, da skrbimo za rabljeni gostinski pomivalni stroj z rednimi servisi in pregledi.