Tuš kad v prenovljeni ali popolnoma novi kopalnici 

04/04/2020 Off By Uredništvo

Ko prenavljate ali popolnoma na novo opremljate svoj kopalniški prostor, je najprej zelo pomembno, da to izvajate v okviru svojih finančnih zmožnosti. Pri tem se ne osredotočajte samo na to, koliko vas bo stala tuš kad, straniščna školjka, cevi, umivalnik ter podobno, temveč računajte še na same stroške dela. Če boste torej upoštevali celotni proračun, vam bo hitro jasno, ali si lahko privoščite celotno obnovitev kopalnice ali samo delno osvežitev prostora. 

Ključnega pomena je tudi pravilna izmera kopalnice. Predvsem so pomembne dolžine in širine vseh elementov, prav tako višina, vseskozi pa imejte v mislih, koliko prostora bo zavzel radiator in koliko vrata. Še zlasti pomembna pa je tuš kad, ki mora biti narejena iz čim bolj kakovostnih materialov. Priporočamo vam, da se odločite za steklene stene, saj so zelo praktične. Če boste uporabili najkakovostnejše steklo, se vam na tuš kadi ne bo nabiral kamen in niti ne druga vrsta umazanije. 

Keramične ploščice naj ustvarjajo pridih domačnosti 

Talne ploščice so skorajda povsod nujen dodatek k domu. Ni pa nujno, da jih lahko nameščate samo v kopalniške prostore. Vse bolj so zaželene tudi v drugih prostorih. Še zlasti priljubljene so keramične ploščice

Sicer pa talne keramične ploščice lahko imitirajo najrazličnejše materiale, kot so na primer kamen, les, kovina, lakirane površine, usnje in podobno. Najpomembneje je, da so vam všeč tudi na prvi pogled in da so narejene iz najboljše vrste keramike. 

Z uporabo keramičnih pa tudi drugih talnih ploščic lahko v svojem domu pa tudi v drugih objektih lahko ustvarite zelo prijetno razpoloženje. Že ko boste stopali po ploščicah, se boste odlično počutili. Veliko izbire vas čaka tudi na spletnih straneh podjetjih, ki se ukvarjajo s prodajo keramičnih in drugih vrst ploščic ter z materiali, ki jih najpogosteje uporabljamo v kopalniških prostorih. Cene so ugodnejše kot drugje na trgu.