Tračni brusilnik za hitro in enostavne brušenje 

Tračni brusilnik za hitro in enostavne brušenje 

06/26/2020 Off By Uredništvo

Tračni brusilnik je izjemno priročno orodje, ki je namenjeno profesionalni rabi ali pa vsem domačim mojstrom, ki se od časa do časa srečujejo z različnimi hišnimi popravili ali obnovami. Vsak gospodar bi moral imeti tračni brusilnik, saj z njim v bistveno krajšem času zbrusimo površine. Ročno brušenje je izjemno dolgotrajno in naporno. Med delom namreč obremenjujemo hrbtenico ter roke, ki se zaradi neprilagojenosti hitro utrudijo. 

Tračni brusilnik pa nam bo hitro in enostavno zbrusil les ali zidove hiše. Velikokrat ga uporabljajo za odstranjevanje starega zaščitnega laka iz lesenih površin. Preden na novo polakiramo ali pobarvamo parket, polkna, okna ali vrata jih moramo predhodno pripraviti na barvanje. Staro barvo ali lak moramo temeljito odstraniti. Šele nato lahko nanesemo novo. 

Tračni brusilnik nam hitro in enostavno odstrani vse ostanke starega premaza. Ko se brusilni trak izrabi, ga enostavno zamenjamo z novim in zopet lahko pričnemo z delom. Vsi tračni brusilniki imajo nastavljivo hitrost, tko da le-to prilagodimo našim potrebam in zmogljivosti. Cena tračnega brusilnika je dostopna vsem, ki bi si želeli doma imeti to priročno napravo. 

 

Akumulatorski vijačnik s stikalom za spreminjanje smeri vrtenja

Akumulatorski vijačnik nam nudi udobje in priročnost pri delu. Vsakdo, ki preizkusi ta visokokakovostni izdelek, se ne loči več od njega. Dobri akumulatorski vijačniki so namreč zelo iskani. Vsak moški si doma želi imeti svoj vijačnik želene blagovne znamke. Kadar ne vemo kaj bi podarili svojemu partnerju za darilo, se lahko brez skrbi odločimo za akumulatorski vijačnik, saj s takšnim darilom ne bomo nikoli zgrešili. 

Akumulatorski vijačnik je opremljen z kvalitetno hitrovpenjalno glavo, ki nam omogoča enostavno pritrjevanje različnih nastavkov. Vsak komplet vsebuje tudi svoj kovček, dodatni akumulator ter izjemno hiter polnilnik, s katerim bomo hitro napolnili izrabljeno baterijo. Ker je izjemno lahek ga bodo brez težav lahko uporabljali vsi družinski člani. V spletnih trgovinah jih lahko kupimo po akcijski ceni.