Strešna klima za avtodom mora biti prilagojena glede na velikost

Strešna klima za avtodom mora biti prilagojena glede na velikost

08/23/2020 Off By Uredništvo

Strešna klima za avtodom mora biti dovolj zmogljiva za velikost avtodoma. Če bomo kupili in namestili prešibko klimatsko napravo, bomo zagotovo razočarani, saj nas avtodom ne bo primerno ohlajen. Ko so zunaj izredno visoke temperature, se vozilo na soncu izredno hitro segreje. V takih primerih se žal ne moremo zanesti na odpiranje oken. Če želimo notranjost avtodoma primerno shladiti, bomo potrebovali klimo. 

Strešna klima za avtodom je običajno kljub visoki zmogljivosti precej majhna in nam omogoča dobro hlajenje. Klime na avtodomu lahko povežemo tudi s solarnimi moduli, ki bodo pripomogli k samooskrbi z električno energijo. To pomeni da bomo plačali precej manj denarja za bencin. 

Strešna klima za avtodom najvišje kakovosti pa avtodomom omogočajo še dodatno svetlobo, saj imajo vgrajeno okno, ki prinese v avtodom še boljši občutek bivanja. To je izredno pomembno, saj se moramo na dopustu počutiti čim bolj udobno in sproščeno. V razgretem avtodomu nam to zagotovo ne bi bilo omočeno in bi tako lahko zasovražili celoten dopust. 

Eberspacher izdeluje vrhunske klime

Eberspacher klime se lahko uporabljajo povsod kjer želimo. Seveda so najbolj zaželene v vročih poletnih dneh, ko se temperature ozračja dvignejo precej visoko. Seveda moramo klimatsko napravo izbirati glede na tip vozila ter glede na njegovo velikost. Klimatske naprave za vozila se namreč kar precej razlikujejo od tistih, ki jih nameščamo znotraj stanovanj in hiš. 

Eberspacher nam nudi odlične strešne klime, ki imajo veliko prednosti in zato so izredno priljubljene med uporabniki. Poleg velikosti klime, ki jo želimo vgraditi pa moramo pomisliti tudi na način delovanja. Ker je znotraj avtodoma prostor precej majhen, mora biti takšna klima izredno tiha, saj bi nas v nasprotnem primeru motila. 

Eberspacher klime kupcem ponujajo odlične rešitve za hlajenje različnih vrst vozil. Če ji še ne poznamo je najbolje, da se odpravimo do najbližjega ponudnika, kjer nam jih bodo podrobno opisali in predstavili.