Skok s padalom v tandemu je nora in zabavna izkušnja

Skok s padalom v tandemu je nora in zabavna izkušnja

10/27/2018 Off By Uredništvo

Skok s padalom v tandemu obvezna izkušnja za vse, ki se ne bojijo višine. Skok s padalom je preizkušnja, za vse ki imate radi adrenalinsko nore podvige. Preden lahko prvič skočite v tandemu morate opraviti obvezen tečaj, na katerem se seznanite s pomembnimi osnovani skakanja s padalom. Dokler ste začetnik, boste morali imeti pri skoku vedno bolj izkušenega partnerja, ki bo skočil z vami.

Skok s padalom v tandemu je aktivnost, ki se je radi udeležijo tudi zaljubljeni pari. Tako skupaj naredijo nov korak skozi malo drugačno dogodivščino. Ko boste enkrat skočili s padalom, vas bo to prevzelo in ne boste zlahka odnehali. Vsak skok vas bo pripravil na naslednjega.

Skok s padalom v tandemu je aktivnost, ki jo ponujajo tudi v Posočju. Kogarkoli zanima ta divji šport, naj kontakrita tamkajšnje turistične centre ali pa naj si pogleda različne internetne strani, ki skrbno razložijo, vse kar je potrebno. Podatkov je na spletnih straneh več kot dovolj.

Rafting na Soči za divji ženski vikend ali za dekliščino

Rafting na Soči je primeren tudi za ženske vseh starosti. Prijateljice, ki organizirajo dekliščino bodoči nevesti, večkrat naročijo tudi rafting izkušnjo. Skupaj se potem v spremstvu dveh inštruktojrev spustijo po reki Soči. Zabava je zagotovljena. Vsaka dobi svojo posebno obleko, čelado, rešilni jopič in copatke. Skrbno pripravljene poslušajo navodila, ki jih je potrebno strogo upoštevati in že lahko odbrzijo po reki navzdol.

Rafting na Soči traja lahko pol ure ali pa celo uro in pol. Tako je aktivnost primerna za različne stopnje in sposobnosti skupine. Vsi udeleženci so varni in lahko brezskrbno uživajo ob spustu. Cena aktivnosti je ni previsoka in tako bomo lahko imeli popolno zabavo, ki nas ne bo stala preveč.

Rafting na soči se priporoča tudi študentom, dijakom, pevskim zborom in članom različnih športnih društev.