Se zanimate za ustvarjanje poslovnih daril?

Se zanimate za ustvarjanje poslovnih daril?

04/25/2020 Off By Uredništvo

Nič ni boljšega kot to, da še posebej v času praznikov ali kakšne večje konference tako potencialnim kot starim poslovnim partnerjem ponudimo v slovo, ali v pozdrav prijetno darilo, po katerem se bodo večkrat spomnili na nas in nas ohranili v dobri veri. Če se odločimo za to je potem nujno, da najdemo podjetje, ki izvaja tampotisk.

Tampotisk je proces tiskanja, ki se najpogosteje uporablja za trde, ne popolnoma ravna površine, kot so recimo svinčniki, USC ključki, mogoče celo skodelice. Namenjen je predvsem temu, da se odtisne nek motiv, na primer logotip ali krajše besedilo, na majhen format, saj tampotisk odlično ohranja kvaliteto finih detajlov. Vseeno pa moramo imeti v mislih, da tampotisk pod nobenim pogojem ni primerna tehnika za tiskanje na večje formate, saj lahko pride do nians svetlih in temnih delov tiska, kar pa se odraža kot tisk slabše kvalitete, kar seveda ni zaželeno.

Kot poslovniki se lahko odločite tudi za tisk nalepk.

Nalepke so ena izmed najboljših reklam, ki jo lahko naredite za svoje podjetje, saj je to nekaj, kar lahko bolj ali manj povsod nalepite in ohranjate skoraj da neopazno, nevidno reklamo. Pogosto se odločajo za tisk nalepk tista podjetja, ki lahko oglašujejo s preprosto telefonsko številko, ali pa postanejo urbane legende an podlagi samo njihovega logotipa, drugače pa se lahko tisk nalepk naroči v primeru, da se odločimo za tiskanje za namene označevanja. Če to ni nekaj, kar nas zanima pa se za tisk nalepk odločajo tudi privatniki, ki ali potrebujejo unikatne nalepke za motivacijo njihovih najmlajših, mogoče pa se odločajo za to, da bodo začeli svoje lastno podjetje in potrebujejo nalepke, ki se bodo nanesle na produkte in tako vsebovale deklaracijo ter marketinško podobo izdelka. Ne glede na to, kaj je razlog se vedno lahko odločite za profesionalen tisk nalepk.