Rofix je asociacija za vrhunski fasadni sistem

Rofix je asociacija za vrhunski fasadni sistem

11/26/2018 Off By Uredništvo

Pri novogradnji ali pri prenovi starega objekta je potrebno poskrbeti tudi za dobro fasado. Od nje je kar v veliki meri odvisno, kako se bomo v svojem novem ali pa prenovljenem domu počutili in kakšna bo tudi splošna kakovost našega življenja. Če bomo pri izbiri fasadnih sistemov zahtevni in dovolj pozorni, potem lahko tudi s pomočjo spleta pridemo do najbolj vrhunskih ponudb različnih izvajalcev. Ti nam bodo ponudili tudi fasade Rofix, ki trenutno veljajo za enega od najboljših sistemov za fasade na trgu pri nas in tudi drugje po svetu.

Rofix sistem za fasade se predstavi na spletu

Če je tudi nas zamikal fasadni sistem Rofix, potem je najbolje, da si ga od blizu ogledamo kar s pomočjo spleta. Na njem bomo kaj kmalu videli ter spoznali, s katerimi prednostmi se ponaša tovrstni sistem za fasado. Morda nas bodo njegove lastnosti tako prevzele, da se bomo zanj odločili tudi mi.

Rofix fasadni sistem nam omogoča visoko termoizolativnost, obenem pa predstavlja še povsem nov standard, s katerim nam bo zagotovo uspelo prihraniti ne le pri stroških, ki jih bomo imeli v povezavi z ogrevanjem, temveč tudi pri debelini naše fasade.

Tak fasadni sistem nam omogoča robustno fasado, ki je odporna na prav vse vremenske razmere. Sistem je priporočljiv tudi z ekološkega vidika. Omogoča nam tudi zelo visoko toplotno izolativnost. Tudi polaganje fasade je zelo hitro. To nam omogočajo oblike plošč in natančno prileganje dimenzij.

Na dolgi rok nam fasadni sistem Rofix omogoča kar do petino prihranka na vseh energetskih virih. Manjša globina špalete pa v praksi pomeni veliko več svetlobe v naših prostorih.

Lahko rečemo, da imamo več kot zadostno število razlogov, zakaj se torej odločiti za tovrstni fasadni sistem, ki si ga lahko pred naročilom ogledamo tudi na priljubljeni spletni strani podjetja.