Protivlomna vrata nas poleti branijo pred vlomi

Protivlomna vrata nas poleti branijo pred vlomi

06/02/2020 Off By Uredništvo

Protivlomna vrata so odlična za vse dni v letu. Dobro je imeti protivlomna vrata, saj so edina, ki so izdelana tako, da nas bolje branijo pred nepridipravi. V poletnem času pa so domovi Slovencev še toliko bolj ranljivi, saj se odpravljamo na dopuste in vlomilci izkoristijo takšne trenutke, ko ni nikogar doma. Če se želimo znebiti dvoma in strahu ob odsotnosti, je najbolje, da si namestimo vhodna vrata, ki nas bodo branila pred tatovi. 

Protivlomna vrata so izdelana tako, da je potrebno veliko časa, da se vlomi v notranjost hiše. Opremljena so namreč z posebnimi zatiči ki jih nepridipravi le stežka uničijo. Prava protivlomna vrata bomo prej mehansko odstranili, kot pa vlomili skozi ključavnico. 

Protivlomna vrata so seveda malce dražja kot navadna, vendar se nakup takšnih vrat zagotovo splača. Seveda pa se bomo morali pri tem odpovedati lesu, ki je za določene kupce še vedno najlepši. Les naredi vsak vhod izjemo lep in eleganten in zato se predvsem starejši ljudje, ne morejo ločiti od svojih starih lesenih vhodnih vrat. 

 

Notranja vrata so lahko tudi steklena

Notranja vrata so lahko izdelana iz različnih materialov. Če si na spletu malo pregledamo ponudbo, bomo hitro ugotovili, da so notranja vrata lahko izdelana točno iz takšnega materiala, kot si zamislimo. Veliko mlajših kupcev prisega na steklo, saj je odlično predvsem za manjša stanovanja, ker optično poveča prostor. 

Notranja vrata iz stekla so elegantna in preprosta. Izdelamo jih lahko popolnoma po želji. Nekateri kupci si izberejo mlečno steklo, skozi katero ni videti ljudi  sosednjem prostoru. Drugi imajo spet raje prozorno steklo, na katero si vgravirajo vzorce po želji. 

Notranja vrata so lahko izdelana tudi v kombinaciji lesa in stekla, kar je odlično za vsak moderen dom, kjer bi samo les deloval preveč klasično in staromodno. Kombinacija lesa je tako idealna za vse.