Posteljnina 140×220 na voljo v spletni akciji

Posteljnina 140×220 na voljo v spletni akciji

06/15/2019 Off By Uredništvo

Posteljnina 140×220 nam pomaga zaspati po napornem dnevu. Tega se zavedajo še posebno tisti, ki so zaposleni v različnih nočnih službah in se zgodaj zjutraj neprespani vračajo domov. Ker je spanec po dnevi manj kvaliteten kot nočni, moramo poskrbeti, da bo naše ležišče optimalno ter kvalitetno. Torej moramo imeti odličen jogi, dober vzglavnik in mehko posteljnino.

Posteljnina 140×220 je prijetna na otip, saj je izdelana iz kakovostnih bombažnih vlaken. Nočni delavci najbolj pohvalijo takšno posteljnino, ki jih pozimi lepo greje, poleti pa prijetno hladi. Če si želimo imeti takšno posteljnino, moramo paziti, da kupimo le prvovrstne izdelke, ki so narejeni v Sloveniji.

Posteljnina 140×220 ki je narejena pri domačih proizvajalcih ima namreč uporabljene le najbolj kvaliteten bombaž, ki vas ne bo razočaral. Najnovejše raziskave so pokazale, da je material ključen element dobrega spanca, ki ga ne smemo zanemarjati.

Kazalo vsebine

Rjuhe iz lanenih vlaken

Rjuhe so lahko izdelane tudi iz lana. Nekateri namreč prisegajo na laneno posteljnino, ki omogoča zračno ležišče. Lan ima veliko zdravilnih lastnosti in blagodejno vpliva na celotno telo. Njegova najpomembnejša lastnost je ta, da je izjemen toplotni regulator. Pozimi bo poskrbel, da nas ne bo zeblo in nas bo prijetno grel. Poleti, ko bo zunaj vroče in soparno, pa nas bo hladil, saj ima možnost izredne propustnosti zraka.

Rjuhe narejene iz lana so idealne za vse, ki imajo težave s kožo. Koža je naš največji organ in neprestano diha. Zaradi načina življenja ima veliko ljudi težave s kožo in zato so naravni materiali pri spanju še bolj pomembni.

Rjuhe, ki so lanene morajo imeti certifikat o neoporečnosti lana. Lan je rastlina, ki raste tudi v Sloveniji. Največ ga lahko srečamo v Beli Krajini, kjer ga nekateri še vedno ročno tkejo. Rastlina zraste do enega metra in cveti s prekrasnimi svetlo modrimi cvetovi.