Poslovni tiskalniki višjega razreda

Poslovni tiskalniki višjega razreda

03/22/2019 Off By miskonwap

Poslovno tiskanje postavlja visoke zahteve in pričakovanja, zato se je treba opremiti s kakovostnim tiskalnikom, ki bo zmogel svoje delo suvereno opraviti. Zahtevnejši uporabniki bodo torej izbirali le med naprednimi modeli, ki so znani po svoji zanesljivosti in zmogljivosti.

Katere znamke pridejo v poštev? Predvsem dva japonska proizvajalca lahko izpostavimo, ki sta svojevrstni avtoriteti na tem področju. To sta Kyocera in Konica Minolta, ki obvladujeta velik delež trga na področju poslovnega tiskanja. Najdemo napredne tiskalnike, na primer Konica Minolta Bizhub c258, ki zmore vse, kar bi lahko od tiskalnika sploh pričakovali na sodobnem delovnem mestu. Bizhub c258 je skorajda bolj podoben računalniku kot tiskalniku, saj ima vgrajen zmogljiv procesor, hiter delovni pomnilnik in velik trdi disk. To omogoča zelo enostavno in učinkovito obdelavo večjega števila dokumentov, mnoga opravila se da avtomatizirati, pravzaprav pa lahko napravo upravljamo kar na daljavo. Za nameček se Bizhub c258 seveda odlično izkaže tudi pri samem tiskanju, kar je pri napravah tega kalibra skorajda samoumevno. Gre za multifunkcijski laserski tiskalnik, ki tiska do formata A3, torej za vsestransko uporabno napravo, ki bo našla svoje mesto na praktično vsakem sodobnem delovnem mestu. Enako velja za mnoge druge naprave višjega kakovostnega razreda.

Značilnost naprednih poslovnih tiskalnikov pa je tudi ta, da zahtevajo nekaj več vzdrževanja. Servis Kyocera in Konica Minolta naprav zagotavlja dolgo življenjsko dobo, predvsem pa popolno zanesljivost pri redni uporabi. Pomembno je predvsem to, da se na naprave lahko v vsakem trenutku povsem zanesemo, zato je smiselno servis Kyocera oziroma Konica Minolta tiskalnikov izkoristiti za redno vzdrževanje in ohranjanje naprav v optimalni pripravljenosti. Pogosto si ne moremo privoščiti izpadov, ravno pri tem pa se izkažejo kakovostni tiskalniki. Servis Kyocera in Konica Minolta sicer ponuja tudi kakovostne nadomestne dele in originalni potrošni material, kar je za zahtevne poslovne uporabnike še dodaten plus.