Popolno presenečenje za mlada starša

Popolno presenečenje za mlada starša

08/20/2021 Off By Uredništvo

Ob rojstvu otroka lahko pričakujemo veliko veselja, starša pa bosta gotovo deležna čestitk od vseh svojih bližnjih in prijateljev. Ob tem seveda mlada družinica prejme raznovrstna voščila in darilca, ni pa vsako voščilo vedno zelo posrečeno. Zato moramo včasih v te izbire vložiti nekaj več truda, da res lepo presenetimo starša in otroku primerno zaželimo vso srečo na njegovi življenjski poti. Kot prva čestitka se najbolje obnesejo telegrami, ki so domiselna čestitka, pa tudi lepo darilo.

Sestavljeni telegrami za starše in otroka

Izjemno posrečeni so paketi, ki so že sestavljeni. To so telegrami, ki običajno vključujejo voščilnico in kakšno skrbno izbrano darilce, lahko pa dobimo še drugo ponudbo, ki je prav tako dobrodošla. Prav je, da smo zelo izbirčni pri pregledovanju te ponudbe, saj želimo s telegramom narediti dober vtis in posredovati pravo sporočilo. Sestavljeni telegrami so na voljo pri spletnih ponudnikih na https://telegram.minimu.si/kategorija-izdelka/sestavljeni-telegrami/, kjer lahko dobimo raznovrstne pakete. To so skrbno sestavljeni kompleti, s katerimi dosežemo odličen učinek. 

Telegrami imajo več funkcij, ki jih dobro opravljajo. Predvsem računamo na to, da bomo uspeli na ta način pravočasno dostaviti čestitko naravnost v porodnišnico, ne da bi pri tem obremenjevali starša takoj po porodu. Poleg tega telegrami štejejo nekaj več kot kratko telefonsko sporočilo ali klic. Skratka, so zelo posrečena ideja za tiste, ki želijo mladi družinici prenesti iskreno voščilo in čestitke. Če dobimo zraven še zanimivo ponudbo domiselnih darilc, bomo dosegli še boljši učinek in pripravili pravo presenečenje za starša in dojenčka. 

Ne smemo pa gledati le na to, da bomo izbrali telegram s posrečenim darilom. Največ še vedno šteje samo voščilo oziroma čestitka, ki jo pripravimo. Sestavljeni telegrami vključujejo voščilnico s sporočilom, ki je lahko že vnaprej pripravljeno, priporočljivo pa je, da sami sestavimo osebno čestitko, s katero posredujemo voščila mladi družinici. Tu moramo biti zelo pozorni, da pripravimo prikupno sporočilo in starša še posebej presenetimo!

telegrami

Čestitka za rojstvo naj bo osebna in domiselna

Medtem, ko lahko navdušimo s skrbno izbranim telegramom, ki vključuje tudi kakšno posrečeno darilce, ima največjo težo čestitka za rojstvo, s katero prenesemo svoja iskrena voščila. To pomeni, da moramo biti bolj kot na izbiro telegrama pozorni na sestavo besedila, ki ga dodamo pošiljki. Tu imamo povsem proste roke in lahko oblikujemo zelo posrečeno voščilo, če imamo vsaj nekaj domišljije. Tudi če ne iščemo kakšnih posebnih besed je pomembno, da prihaja voščilo iz srca in ga zapišemo z lastnimi besedami. Tako bo čestitka za rojstvo res zadela bistvo in razveselila mlada starša.

Včasih ima čestitka za rojstvo tudi kakšen citat ali drugo sporočilo, ki ga dobimo na spletu ali kje drugje. To so lahko posrečena sporočila, niso pa ustrezen nadomestek za iskreno voščilo, ki ga zapišemo v lastnih besedah. Tako se vedno splača pripraviti vsaj kratko posvetilo, da bo čestitka za rojstvo res osebna. Še posebej, če pošiljamo telegram kakšnim bližnjim sorodnikom ali prijateljem, pri katerih želimo res narediti kar najboljši vtis. Za osebe, ki jih poznamo bolj bežno, pride v poštev tudi kakšno bolj osnovno voščilo.

Veliko idej za voščilo, ki ga posreduje čestitka za rojstvo, lahko najdemo kar na spletu. Najbolje bo, da se sami lotimo oblikovanja osebnega sporočila, a pomagamo si lahko na različne načine. Morda nam bodo na pomoč priskočili tudi prodajalci telegramov, ki imajo v ponudbi voščilnice z že pripravljenimi napisi in citati. To so posrečeni izdelki, ki nam lahko olajšajo pripravo čestitke. A ne moremo vedno računati na to, da bomo imeli na izbiro mnoge voščilnice s posrečenimi citati, tako da se še vedno splača pripraviti posebna sporočila za mlade družine.

Tu se srečamo z različnimi možnostmi za pošiljanje voščil v porodnišnico ali na dom mlade družine. Pomembno je seveda predvsem to, da uspemo pravočasno prenesti lepe želje, sploh če želimo ujeti družinico še v porodnišnici. S tega vidika je najbolje, da je čestitka za rojstvo na telegramu.

Telegram ob rojstvu otroka pošljemo v porodnišnico

Da bo telegram ob rojstvu otroka pravočasno prispel na svoj naslov, ga moramo poslati v porodnišnico. Tam ima mlada družinica v prvih dneh po porodu nekaj časa, da preleti tudi voščila in lepe želje, kasneje doma starša hitro zasujejo mnoge obveznosti, skrbi in opravki. Najbolje je torej, da telegram pravočasno dostavimo v porodnišnico, za kar pa moramo poskrbeti tako, da izberemo pravega ponudnika teh storitev.

Dostava telegramov v porodnišnico se običajno izvaja s hitro pošto. Poslali bomo voščilnico, ki je lahko dostavljena že v nekaj urah ali vsaj naslednji delovni dan, kar je dovolj hitro, da starša ujamemo še v porodnišnici. Če ima telegram ob rojstvu otroka tudi kakšne dodatke oziroma darilca, se moramo vnaprej prepričati, da so ti izdelki na zalogi in jih bo možno pravočasno dostaviti. Seveda so ponudniki telegramov dobro pripravljeni na hitro dostavo in tudi sestavljeni telegrami običajno ne povzročajo kakšnih velikih težav. Problem lahko nastane le v primeru, da mlada družina porodnišnico hitro zapusti, sploh če je tam med vikendom ali kakšnimi prazniki. Včasih se tudi z naročilom nekoliko zamudimo in možno je, da bo prispel telegram ob rojstvu otroka v porodnišnico šele nekaj dni po rojstvu, takrat družine ne bo več tam. Brez skrbi, uveljavljeni ponudniki telegramov imajo dobro rešitev za takšne primere – telegram se enostavno preusmeri na drug naslov, ki ga določimo ob pošiljanju, tako da naposled pošiljka doseže družinico, bodisi v porodnišnici bodisi na njihovem domačem naslovu.

Seveda se v vsakem primeru splača telegram poslati pravočasno in zagotoviti pravočasno dostavo v porodnišnico. To storimo tako, da že vnaprej izberemo ponudnika in telegram, pripravimo tudi sporočilo in nato telegram ob rojstvu otroka le še naročimo. Tako lahko brez skrbi izbiramo tudi med bolj domiselnimi telegrami in dobimo kakšnega, ki bo res navdušil.

Telegram za mami vključuje posebno darilce

Voščilo lahko posredujemo že z domiselnim sporočilom in osebnim posvetilom, a najbolje je, da dodamo še piko na i in telegram opremimo tudi z darilcem. Namesto, da bi izbirali razne igrače in podobne dodatke, ki so namenjeni predvsem otroku, lahko presenetimo z darilcem za mamico. Telegram za mami je pogosto bolj dobrodošel, saj malček že ima opremo, ki jo potrebuje, mamica pa pri tem pogosto nekoliko zanemari svoje želje in potrebe. Tako jo bo telegram za mami presenetil in razveselil, z njim bomo res zadeli v polno.

Moramo pa biti previdni pri izbiri pravega telegrama. Običajno telegram za mami vključuje kakšne posrečene izdelke, ki jih bo mamica potrebovala pri osebni negi ali skrbi za otroka. Priljubljeni so kozmetični izdelki, ki so vedno dobra izbira. Lahko pa seveda izbiramo še med drugimi izdelki, ki so zelo posrečeni za mlade mamice.

Telegram-v-porodnisnico-telegram-ob-rojstvu-darilo-v-porodnišnico-ljubljana-darilo-za-novorojencka-telegrami-hitra-posta-79-550x550

Zanimiva je možnost, da sestavimo poljuben telegram in v komplet sami vključimo izdelke, ki se nam zdijo najbolj posrečeni. Telegram po naročilu bo gotovo kar najbolje pokril kakšne posebne želje, pripravimo lahko osebno voščilo, ki bo imelo odličen učinek. Pri uglednih ponudnikih telegramov lahko dobimo zelo širok nabor različnih možnosti, tako da bo telegram res unikaten in povsem prilagojen prejemnici. Seveda ni nujno, da je to prav telegram za mami, lahko izberemo še druge izdelke, ki bodo spremljali voščilnico. Tako imamo res proste roke pri oblikovanju telegrama, s katerim bomo najbolj navdušili.

Takšne ideje so vedno dobrodošle in razpoložljive možnosti se splača izkoristiti. Pripravimo lahko navdušujoč telegram za mami ali pa izberemo posrečene izdelke za otroka, nenazadnje pa imamo že med voščilnicami veliko izbire. Gotovo bomo lahko našli popolno presenečenje za mlado družino!