Ponudba Husqvarna opreme za domače uporabnike

Ponudba Husqvarna opreme za domače uporabnike

03/15/2019 Off By Uredništvo

Katere izdelke iz bogatega kataloga naprav Husqvarna bodo za svoje potrebe s pridom izkoristili domači uporabniki? Izbire je veliko, v poštev pa pridejo zelo raznoliki izdelki.

Urejanje zelenice

Za košenje in druge opravke na domači zelenici bo najbolje uporabiti katero od naprednih kosilnic Husqvarna. En predlog je Husqvarna Automower 420, robotska kosilnica, ki bo svoje delo opravila kar sama. Husqvarna Automower 420 je sicer napredna izvedba robotske kosilnice, s tem pa primerna za nekoliko zahtevnejše uporabnike. Za osnovno domačo rabo bo morda dovolj že kak drug model iz te linije, recimo št. 105. A bolje se je opremiti s kosilnico, ki zmore preveč, kot s tako, ki bo razočarala. Husqvarna Automower 420 ponuja številne napredne funkcije, ki jih je možno tudi pri domači uporabi docela izkoristiti.

Husqvarna ponuja tudi mnoge druge vrste kosilnic. Zahtevnejši uporabniki bodo izbrali sedežno kosilnico ali kar vrtni traktor, bogata pa je tudi ponudba običajnih vrtnih kosilnic za manjše površine. Posebne omembe si zaslužijo električne kosilnice, pri katerih Husqvarna prednjači z edinstvenimi inovacijami.

Delo z drevesi

Pogosto se pri urejanju okolice doma srečamo z drevjem. Husqvarna 450 poskrbi za to, da ne bomo naleteli na težave. To je namreč zmogljiva vsestranska motorna žaga, ki bo navdušila vsakega domačega uporabnika. Odlično se obnese pri običajnih opravkih s tega področja, na primer pri odstranjevanju podrasti in grmičevja. Poleg tega je Husqvarna 450 primerna tudi za pripravo drv, kar je pomembna funkcija za mnoge domače uporabnike. Seveda pa je ta motorna žaga še bistveno bolj uporabna in ne bo pustila na cedilu niti nekoliko bolj zahtevnih kupcev – ponuja namreč prepričljivo zmogljivost, s katero bo kos tudi debelejšim vejam in tudi kakšnim manjšim deblom. Husqvarna 450 pa je le ena izmed možnosti, ki jih Husqvarna ponuja uporabnikom pri delu z drevesi.