Poletne obleke – modne smernice 2021

Poletne obleke – modne smernice 2021

08/17/2020 Off By Uredništvo

Ne le, da so poletne obleke udobne za nošenje in izredno lahke – so tudi čudovit in nepogrešljiv kos oblačila vsake ženske v vročih poletnih mesecih.

Predvsem jih odražajo tanki materiali, odprti kroji in prepustnost zraka. Poletna obleka – ponavadi v svetlih barvah naj diha, saj se boste tako v njej res počutile sproščeno in lepo.

Bele poletne obleke

Nepogrešljiva poletna obleka, ki si jo verjetno želi vsaka ženska je čudovita srednje-dolga obleka v beli barvi s čipko. Obleka se enostavno lahk kombinira s torbico ali modnim nahrbtnikom, obujete pa lahko tako športne čevlje kot sandale. 

Čipkasta bela obleka je najbolj priljubljena obleka spletne trgovine Ariya v letu 2019, glede na trende pa se bo do nadaljevalo tudi v letošnjem letu. Že imate svojo?

Poletna obleka iz liocela

Obleke iz liocela – tj. Izredno tršežen material iz lesne celuloze, ki je izredno mehek. Pod trgovinskim imenom ga poznamo pod besedo “Tancel” in je izredno priporočljiv za poletna oblačila.

Kot smo že ogromnokrat omenili – obleke naj bodo izbrane tako, da se boste v njih počutile samozavestno in sproščeno. Liocel vam bo pomagal s tem, da se obleka nikakor ne bo gubala ali zmečkala – ne glede na nošenje – v suhem in vlažnem okolju.

Ženske obleke z odprtimi ramami

Sonce, plaža, morje… Poletna obleka mora biti narejena nalašč za take razmere. Ženske obleke z odprtimi ramami, krajši kroj, s čiškami, lahke in udobne so več kot odlična izbira.

Trent 2020 so zagotovo poletne obleke s tankimi naramnicami (ali brez) z odprtimi ramami. Ariya spletna trgovina vam ponuja vse modele, vseh velikosti različnih barv.