Napredne kosilnice Husqvarna

Napredne kosilnice Husqvarna

11/24/2019 Off By Uredništvo

Husqvarna slovbi prav po svojih inovacijah, tako da lahko v njihovi ponudbi najdemo različne napredne izdelke, ki bodo po godu predvsem zahtevnejšim uporabnikom. Nič čudnega, da so ti izdelki v uporabi predvsem med zahtevnejšimi profesionalci, ki bodo znali funkcionalnosti svoje opreme tudi dobro izkoristiti. S tem pa pridemo tudi do kar najboljšega izkoristka investicije v opremo – napredni pripomočki namreč niso poceni, zato po njih posegajo le tisti, ki jih zares potrebujejo. 

En primer je vrtni traktor Husqvarna TC 38. Vrtni traktor je nadvse uporabno vsestransko vozilo, ki omogoča udobno in učinkovito košnjo večjih zelenih površin. Hkrati ima Husqvarna TC 38 tudi druge funkcionalnosti, ki jih v zahtevnem delovnem okolju lahko odlično izkoristimo. Ne bo pa takšna naprava upravičila svoje cene, če nimamo visokih zahtev, katerim odgovarja. Gotovo pa je dobro vedeti, da ima Husqvarna pravi odgovor za vsako potrebo – Husqvarna TC 38 je le en model iz široke ponudbe vrtnih traktorjev, na voljo pa so še mnoge sedežne kosilnice, samohodne kosilnice, robotske kosilnice in podobno.

Ravno med robotskimi modeli spet izstopa ponudba znamke Husqvarna. Gre namreč za vodilnega proizvajalca na tem področju, pravzaprav skoraj nima konkurence. Če omenimo robotske kosilnice, imamo skoraj samoumevno v mislih serijo robotskih modelov Husqvarna Automower. V tej najdemo več modelov, ki se s svojimi zmogljivostmi in funkcionalnostmi prilagajajo potrebam zahtevnejših uporabnikov. So pa te kosilnice tudi odličen primer naprednih izdelkov, ki so lahko zelo primerni tudi za manj zahtevno domačo rabo. Robotske kosilnice so namreč kot nalašč za tiste, ki se jim ne ljubi skrbeti za domačo zelenico, a bi radi vseeno uživali v urejenem okolju. Takšne kosilnice namreč kar same pokosijo celotno zelenico, in to vedno na perfektno višino. Te prednosti so zelo dobrodošle v praktično vsaki situaciji, zato napredne kosilnice Husqvarna še zdaleč niso namenjene le zahtevnim profesionalnim uporabnikom.