Motorne kosilnice za lažje delo

Motorne kosilnice za lažje delo

10/07/2018 Off By Uredništvo

Danes se večinoma skoraj vsak posameznik odloča za motorne kosilnice, saj nam lajšajo delo pri košenju trave. Pripomore pa tudi k temu, da delo opravimo bolj kakovostno in hitreje kot sicer.

Motorne kosilnice se delijo na samohodne in potisne. Razlikujejo se v tem, da so samohodne težje kot potisne. Samohodne imajo torej pogon na kolesih, pri potisnih pa težo kosilnice premikamo sami.

Seveda pa je odvisno od površine, ki jo želimo pokositi. Motorne kosilnice se seveda razlikujejo tudi po moči in velikosti. Večja kot je površina, večjo kosilnico je potrebno imeti.

Motorne kosilnice so tako zelo zaželjen in kar pomemben hišni pripomoček. Seveda z njo kakovostno pokosimo svoje vrtove in tako se lažje odločimo za ponovno košnjo, ko je le ta potrebna.

Motorna žaga Husqvarna 450 za samostojno delo

Vsi posamezniki, ki svoj prosti čas radi preživljajo v gozdu in pripravljajo drva na zimsko sezono, je seveda motorna žaga obvezni pripomoček.

Motorna žaga Husqvarna 450 je tako nalašč ustvarjena prav za vse posameznike, ki skrbijo za svojo družino in pripravljajo drva, potrebna za zimsko kurjavo. Žaga je seveda vrhunske kakovosti, katero odlikujejo odlične ergonomske karakteristike in velika moč pri uporabi celotne dolžine rezila.

Motorna žaga Husqvarna 450 spada v domači razred, kar pomeni, da je namenjena vsem, ki žago potrebujejo le za individualno uporabo. Namenjena je občasnim večjim obremenitvam domačih opravil. Seveda pa je tudi zelo udobna žaga, katere zadnji ročaj krasijo mehki vložki.

Ključna je tudi črpalka goriva, ki zagotavlja lažji in hitrejši zagon motorja. S tem se seveda skrajša pot goriva pri hladnem zagonu ali ob izpraznjenju rezervoarja. Ima tudi visokokakovostni sistem čiščenja zraka, ki skrbi za to, da se očiščen zrak dovaja v komoro zračnega filtra, tam pa se uporabi za delovanje motorja. Je pa tudi zelo varna motorna žaga, ki ima varnostno zavoro, katera se samodejno aktivira ob večjem povratnem udarcu.