Lepilni trak je vsesplošno uporaben

Lepilni trak je vsesplošno uporaben

02/28/2019 Off By Uredništvo

Lepilni trak se najpogosteje uporablja za različne načine pritrjevanja in lepljenja. Narejen je iz različnih materialov, odvisno od tega za kaj se ga uporablja. Tako lahko na trgu srečamo na primer aluminijast lepilni trak, tekstilni lepilni trak, trak za parne zapore ali krep lepilni trak.

V vsakodnevnem življenju najbolj pogosto uporabljamo ozek in prozoren lepilni trak, ki je namenjen osnovnim načinom lepljenja, kot je na primer lepljenje daril, plakatov na stene ali učnih listov v zvezke. Za takšno uporabo zadostuje že najbolj osnovna izvedba lepilnega traku. Tudi v tem primeru lahko izbirate med različnimi kakovostmi lepila, poleg prozornega lepilnega traku pa lahko izberete tudi lepilni trak v barvi.

V raznih skladiščih, pa takšen lepilni trak ne pride v poštev. V tem primeru mora biti lepilni trak širši, bolj kompakten, lepilo pa bolj kakovostno. Če želite lepilni trak z vašim logotipom, pa imate tudi možnost dotiska logotipa.

Tiskanje etiket poljubnih dimenzij in dizajnov

Etikete morajo biti danes po zakonu na vsakem izdelku, ki se pojavi na trgovskih policah. Gre lahko za prehrambne izdelke, etikete na pijačah, etikete za kozmetiko in osebno nego ali na primer etikete za logistiko in pakiranje. V vseh teh primerih, ko je velika potreba po veliki količini etiket, je zagotovo za vsako proizvodno linijo najboljša rešitev nakup kvalitetnega tiskalnika etiket. Z njim bo tiskanje etiket učinkovito in bolj kakovostno.

V primerih, ko potrebujete manjše ali večje serije etiket, pa si nakupa kvalitetnega tiskalnika etiket ne morete privoščiti ali pa za vas to ne predstavlja najbolj ekonomične rešitve, potem vam svetujemo, da tiskanje etiket opravi izbrani ponudnik, ki ponuja tovrstno storitev. Z njim se boste dogovorili glede samega dizajna etiket in njihove velikosti. Tiskanje etiket v temu primeru poteka s profesionalnimi tiskalniki etiket. Z njimi so etikete izjemno kakovostno natisnjene, pri čemer so stroški tiska izjemno majhni.