Kje je najbolje iskati ploščice za kopalnico?

Kje je najbolje iskati ploščice za kopalnico?

12/23/2019 Off By Uredništvo

Skoraj da vsaka oseba, ko se prvič loti prenove, ne ve čisto točno, kje sploh začeti in prenova kopalnice ni prav nobena izjema tega pojava. Če nimamo niti blage ideje, kaj bi si želeli je najbolje, da se najprej pozanimamo s kakšno arhitekturno revijo in prelistamo več različnih stilov, idej ter pogledamo, kaj nam pade v oko. Ploščice za kopalnico so nekaj, kar res ni treba, da je ekstravagantno, tako da če nimamo točne ideja kaj si želimo je mogoče najboljša odločitev to, da se držimo na strani bolj preprostega in konservativnega, kot pa da izberemo nekaj samo zato, ker nam je všeč recimo zelena barva.

Nato je čas da obiščemo salon keramike, kjer si lahko ogledujemo ploščice za kopalnico in pogledamo kaj je v našem proračunu in kaj se najbolj uspe približati naši ideji in cenovnemu razredu. Lahko si še kaj premislimo glede same ideje, ali pa takoj najdemo popolne ploščice za našo kopalnico.

Ko izbiramo keramične ploščice za kuhinjo so stvari nekoliko drugačne

Če so ploščice za kopalnico prve v bojni četi, so keramične ploščice za kuhinjo nekaj, kar bomo izbirali bolj glede na kuhinjo kot kuhinjo na ploščice. Tu je najbolj pomembno, da imamo v glavi še pred prenovo tako imenovano barvno shemo, ki določa, kaj želimo vključiti, vendar ne določamo točnih elementov in njihovih specifičnih barv, samo želimo ,da se vse ujema z našo barvno shemo in ravno keramične ploščice za kuhinjo so dober primer tega, kako to deluje. Če smo se odločili za črno belo rdečo shemo vemo, da morajo biti ploščice črne, bele ali rdeče, mogoče celo sive, vendar je vse odvisno od drugih elementov ki jih najdemo. Na ta način lahko detajl kot so keramične ploščice za kuhinjo prilagodimo sami kuhinji in lahko jasno vidimo, katere možnosti so kompatibilne.