Katering tudi ob večjih slovesnostih

Katering tudi ob večjih slovesnostih

08/26/2019 Off By miskonwap

Veliko slovenskih gostincev se vse pogosteje odloča, da svojim strankam ponudijo tudi storitev katering. Nekaj mladih podjetij pa se s tako dejavnostjo ukvarjajo skoraj v celoti. Zavedajo se, da je katering izjemno priročna oblika strežbe, na katero prisegajo številne stranke. 

 

Katering  je k nam prišel iz tujine, kjer se je prav tako kot pri nas izjemno dobro uveljavil. Gre za posebno obliko strežbe, ki lahko poteka na najrazličnejših lokacijah. Taka oblika pogostitve je namenjena povsem enostavnim dogodkom kot tudi večjim slovesnostim, kot so na primer poroke. 

 

Katering kot storitev se odlično predstavlja na spletni strani vrhunskega ponudnika 

 

Če je tudi vas zamikal katering in ne veste, kako natanko poteka, si vse o njem lahko preberete tudi na spletni strani mladega gostinskega podjetja. Na spletni strani boste lahko opazili, kje vse je katering še posebej dobrodošel in kako poteka ter kaj vse vključuje. 

 

Katering vas bo prepričal ne samo z vrhunsko postrežbo, temveč tudi z dostopnimi cenami, ki pa so na koncu predvsem odvisne od vrste menijev in nenazadnje tudi od števila strank. 

 

Katering je torej storitev, na  katero se lahko naročite kar od doma, in sicer s pomočjo spletne strani podjetja, ki ste si ga izbrali. Kaj kmalu vas bo podjetje povabili na prvi sestanek, kjer se boste skupaj dogovorili, kje bo katering potekal, kaj vse se bo streglo, ali bo potrebno poskrbeti tudi za prostor in še druge koristne zadeve. Na samem sestanku se boste lahko pomenili tudi o končni ceni. Morda vam bo podjetje dalo še kak poseben popust, ker prvič sodelujete z njim. 

 

Ne glede na to, ali si boste katering izbrali za piknik varianto ali za poroko, pa boste s to obliko postrežbe zagotovo zelo zadovoljni. Obenem bodo zadovoljni tudi vsi vaši povabljeni gostje, ki se bodo na storitev naročili tudi sami ob kaki posebni priložnosti.