Kaj ponuja dober selitveni servis?

Kaj ponuja dober selitveni servis?

04/20/2020 Off By Uredništvo

S selitvami se ne ukvarjamo prav pogosto, ko pa se, si gotovo želimo prijetne in čim manj stresne izkušnje. Da bi nalogo res opravili brez težav, moramo za pomoč prositi strokovnjake, ki se s tem profesionalno ukvarjajo. Mnoge težave pri selitvah izvirajo prav iz tega, da se zahtevnega dela lotimo sami ali pa bi radi za selitev izbrali servis, ki nas najbolj prepriča z nizko ceno. Resda je za selitveni servis cenik pomemben faktor pri izbiri, a ceni ne gre posvečati preveč pozornosti, le toliko, da se prepričamo, da gre za zanesljivega in izkušenega izvajalca, ki bo lahko opravil svoje delo.

Kaj torej ponuja dober selitveni servis? V končni fazi je pomembno le to, da opravi selitev brez težav in brez nepotrebnega stresa za naročnika. V praksi pa to pomeni marsikaj. Najprej se za ključno izkaže že prilagodljivost selitvenih mojstrov. Nekateri servisi imajo pripravljene pakete storitev, nekateri pa so zelo prilagodljivi. Običajno nudijo tovorno vozilo in ekipo selitvenih mojstrov, pri tem pa lahko določimo tudi posamezne naloge. Morda je treba opremo še razstaviti in spraviti iz stanovanja, morda imamo opravka z občutljivimi predmeti ali težkim tovorom, prav tako lahko izberemo kompletno montažo opreme na novi lokaciji. Zanesljiv selitveni servis ponuja bistveno več svobode pri izbiri teh storitev, pa tudi nekatere dodatne prednosti, recimo zavarovanje tovora.

 

Jasno je, da bo za dober selitveni servis cenik nekoliko dražji, a razlike niso velike. Predvsem pa je investicija v tem primeru upravičena, saj za svoj denar dobimo odlično izkušnjo. Selitev bo opravljena brez težav, na mojstre pa se lahko povsem zanesemo. Prav tako ne bo nepričakovanih dodatnih stroškov, saj za tak selitveni servis cenik že vključuje vse, kar je potrebno za uspešno selitev. Pri ponudnikih, ki želijo prepričati predvsem z nizko ceno, nekatere storitve morda niso vključene in jih bo treba doplačati.