Kaj bolj izraža samozavest kot širok nasmeh?

Kaj bolj izraža samozavest kot širok nasmeh?

11/13/2020 Off By miskonwap

Urejeni in lepi zobje so eden izmed najbolj bistvenih temeljev trdne samozavesti, kar dobro ve vsak, ki je kdaj pri smejanju moral paziti, da ne bi preveč razkril svojih pomanjkljivosti v ustih. Na srečo imamo že dolgo možnost, da si nepravilnosti pri rasti zob uredimo z zobnim aparatom. Seveda pa je težava pogosto v tem, da se ljudje tudi zobnih aparatov sramujejo, kakor da bi to bilo nekaj slabega. Kdor nosi zobni aparat, ta nekaj da na svoje zdravje in dobro počutje, kar bi moralo biti občudovanja vredno. Vseeno pa imajo sramežljivci v zadnjih letih tudi drugo rešitev – zobni aparat invisalign, ki je priljubljenost najprej pridobil prav pri tistih, ki si niso želeli, da bi vsi videli, da nosijo zobni aparat. 

Nevidnost pa vsekakor ni edina prednost invisalign zobnega aparata. Mnogi se odločajo za to pripravo za ravnanje zob predvsem zato, ker jo lahko kadarkoli snamemo. Pri običajnemu zobnemu aparatu imamo namreč običajno največ težav pri jedi – temu se z invisalign aparatom zlahka izognemo, saj aparat pred jedjo enostavno odstranimo z zob. Seveda pa mora biti aparat, če hočemo, da deluje, večino časa na naših zobeh. Zobozdravnik Ljubljana priporoča, da ga imamo na naših zobeh vsaj 22 od štiriindvajsetih ur, da dosežemo maksimalno učinkovitost aparata.

Zobozdravnik Ljubljana vam bo znal ponuditi veliko ponudbo raznih različic aparata, zato se bomo morali pred odločitvijo za invisalign dodobra posvetovati o tem, kaj točno potrebujemo. Če si namreč želimo popraviti le naše sprednje zobe, se bomo morda odločili za aparat, ki ne pokrije vseh zob, temveč le tiste, ki jih želimo uravnati. 

Prednost invisalign zobnega aparata je tudi v tem, da je njegova namestitev dokaj preprosta, tako da vam ga vaš zobozdravnik Ljubljana lahko uredi v nekaj kratkih obiskih. Če si torej želite spet lep in samozavesten nasmeh, se čimprej posvetujte z vašim izbranim zobozdravnikom.