iPhone servis lahko obiščemo v primeru izgubljenih slik

iPhone servis lahko obiščemo v primeru izgubljenih slik

07/14/2020 Off By Uredništvo

iPhone servis je uporaben v različnih primerih. Vsi dobro vemo, da je pameten telefon postal naš zvesti spremljevalec in fotoaparat, saj z njim dnevno naredimo ogromno fotografij. TO so fotografije, ki gradijo naše spomine. Fotografije narejene s telefonom so vsako leto boljše in zato si veliko posameznikov naredi foto album kar iz telefonskih slih. To pomeni, da za neprofesionalne fotografije zadostuje malce boljši iPhone. 

iPhone servis tako obišče veliko ljudi tudi zaradi tega, ker se občasno zgodi, da se uporabniku izbrišejo vse narejene slike. To je za marsikoga nepredstavljivo, saj ima na telefonu ogromno dragocenih spominov. Če si v takem primeru želi pridobiti svoje slike, je najbolje, da se odpravi do serviserja, ki mu bo lahko pomagal. 

iPhone servis nam bo s pomočjo posebnih naprav, ki jih imajo le najboljši strokovnjaki, poiskal vse izgubljene slike in jih naložil na zunanjih disk. Tako na bo slike shranil in nam jih rešil pred morebitnim ponovnim izbrisom. 

Menjava stekla na telefonu v primeru odrgnine

Menjava stekla na telefonu je ključnega pomena zaradi različnih faktorjev. Ker trenutno vsi telefoni delujejo na dotik, je zelo pomembno, da je naše steklo v odličnem stanju. Na steklo se lahko da zaščitno steklo, vendar pa se za to opcijo odloči precej malo uporabnikov. Če pa si steklo poškodujemo ali odrgnemo, naš telefon ne bo več deloval in nam bo tako kot bi želeli.

Menjava stekla na telefonu ni drag strošek in zato se običajno vsi uporabniki  odločijo zanjo. Zlasti takrat, ko je telefon, ki ga imajo še precej nov. Če se nam poškoduje starejši telefon vsi razmišljamo, da ne potrebuje popravila, saj je bolj priporočljivo, da si kupimo novega. 

Menjava stekla na telefonu se tako opravlja le na dokaj novih modelih telefonov, pri katerih morajo biti serviserji izredno pozorni, da med delom ne poškodujejo ostalih komponent.