Epoksi smola se uporablja za proizvajanje premazov in tlakov

Epoksi smola se uporablja za proizvajanje premazov in tlakov

11/22/2018 Off By Uredništvo

Epoksi smola je sestavni del vseh epoksi premazov in samorazlivnih tlakov. Če smo včasih take tlake uporabljali le v večjih delavnicah, salonih ali garažah, bomo danes opazili porast uporabe takih tlakov ali premazov tudi v stanovanjih. Epoksi premazi nam namreč ustvarijo izredno lepo gladko površino, ki se lahko kosa z najdražjimi keramičnimi ploščicami in je zelo enostavna za vzdrževanje.

Epoksi smola se uporablja za različne namene. Najdemo jo lahko tudi v različnih lepilih ali lakih. Epoksi premazi se brez težav uporabijo tudi pri naših najmlajših, torej v vrtcih in šolah, saj so brez škodljivih organskih topil. Taka podlaga je namreč idealna za rekreiranje otrok in mladostnikov, tako jo večkrat srečamo tudi v športnih objektih.

Epoksi premaze velikokrat uporabijo tudi v frizerskih salonih, saj so odporni na kemične obremenitve in so protizdrsni. V bolnišnicah pa zagotavljajo antibakterijsko zaščito.

Epoxy premaz cena je zelo pogost vnos v internet

Epoxy premaz cena bodo v internet vnesli tisti, ki premaza še ne poznajo in bi si radi prebrali čim več informacij ter bi radi pridobili kakovostne in uporabne napotke, kako in kje lahko tak premaz uporabimo. Na internetu lahko najdemo velik izbor različnih podjetij in izvajalcev, ki poleg premazov ponujajo tudi kvalitetno obdelavo tal s kvalitetnimi epoxy premazi.

Epoxy premaz cena je pogost vnos v internet, saj se kupci zavedajo, da so taki premazi dokaj dragi. Vendar omogočajo kvalitetno pripravljena in estetsko zelo elegantna tla, ki so na koncu izdelave lahko takšne barve, kot si želimo. Premaze lahko postavimo na betonske tlake, na estrih ter celo na asfalt ali že obstoječo keramiko. Največkrat se uporabljajo v delavnicah, shrambah, garažah, salonih, bolnišnicah ter vrtcih in šolah.

Epoxy premaz cena bomo v internet vpisali tudi, ko bomo prenavljali naš balkon ali bivalni prostor, saj se ta premaz iz smole vse pogosteje uporablja povsod.