Ecofloor grelna folija je le eden izmed načinov, kako znižati stroške ogrevanja

Ecofloor grelna folija je le eden izmed načinov, kako znižati stroške ogrevanja

06/30/2019 Off By miskonwap

Ne le, da nas na vsakodnevni ravni zanima, koliko porabimo za ogrevanje stanovanjskih prostorov, velik problem je tudi to, kako to delamo in najbolje je seveda tako, da ima naše delovanje čim manj vpliva na okolje, kar je nekaj, za kar se trudi doseči ecofloor. Vedno bolj pogosto je, da se ljudje odločajo za gretje na elektriko, saj lahko le to proizvedemo na ogromno načinov, ki so prijazni do okolja in se lahko s tem izognemo stvarem, kot so zemeljski plin, olje ali kakšni peleti.

Ko je na tla položena grelna folija, je to skoraj da neopazno in čez lahko položimo bolj ali manj kakršen koli pod želimo imeti nameščen, celo parket! Ne le, da je ogrevanje, ki ga zagotavlja sistem ecofloor nežno in ne povzroča nepotrebnega pregrevanja, velja tudi to, da je to zelo varen način ogrevanja prostorov. Folija se namesti pod dekorativen pod, ki ga uporabljamo, pa naj bo to parket, pluta, ploščice lahko pa tudi nekatere vrste talnih preprog in nato lahko na sistem bolj ali manj pozabimo. Vsaka grelna folija je narejena tako, da proizvajalci resno upoštevajo vse požarne nevarnosti in temu primerno ustvarijo sistem, ki je primeren za domačo uporabo, pa tudi komercialno.

Ker je ecofloor vezan na hišni električni sistem se bo naš račun za ogrevanje prenesel na račun za elektriko, vendar bomo lahko opazili, da bo mesečna vsota nekoliko nižja, saj je grelna folija idealen način izogibanja gretja po nepotrebnem. Sistem lahko upravljamo digitalno, včasih celo po različnih prostorih, odvisno od nastavitev, in tako lahko določimo za vsak prostor, ob vsakem času, njegovo idealno temperaturo. Kar s tem dosežemo je to, da nikoli po nepotrebnem ne pregrevamo prostorov, torej grelna folija oziroma ecofloor skrbi tako za toploto doma, kot tudi za naš mesečni račun.