Avtomatska vrata omogočajo nemoten pretok večjega števila ljudi

Avtomatska vrata omogočajo nemoten pretok večjega števila ljudi

03/08/2020 Off By Uredništvo

Takšna in drugačna avtomatska vrata danes lahko srečate v številnih trgovskih centrih, poslovnih objektih, bolnišnicah in mnogih drugih trgovinah. S svojim izgledom krasijo vhode trgovin, hkrati pa s svojo funkcionalnostjo omogočajo tudi nemoten pretok večjega števila ljudi. Najpogosteje na tovrstnih objektih zasledimo različne sisteme avtomatskih vrat, kot so na primer drsna vrata, nihajna vrata in pa vrtljiva vrata.

 

Ne glede na to, za kakšen sistem vhodnih vrat se odločimo, je pomembno, da izberemo takšnega, ki nam bo dolgo služil. V pestri ponudbi avtomatskih vrat je zato potrebno poiskati ponudnika, ki nam zagotavlja kakovostna avtomatska vrata, ki bodo popolnoma prilagojena našim potrebam in željam. To je še toliko bolj pomembno, če govorimo o adaptacijah oziroma zamenjavi obstoječega vhodnega sistema, ko je potrebna popolna prilagoditev vrat glede na dano situacijo.

 

Avtomatska vrata imajo številne prednosti

 

Poleg prilagodljivosti, pa se avtomatska vrata ponašajo tudi z mnogimi drugimi pozitivnimi lastnostmi. Vgrajeni pogonski elementi, ki vrata odpirajo in zapirajo, so izjemno kakovostni, zato delujejo popolnoma tiho, tekoče in brezhibno. Poleg tega nam takšna vrata zagotavljajo danes tudi visoko stopnjo varnosti, saj imajo lahko vgrajeno certificirano protivlomno tehnologijo. 

 

Avtomatska vrata pa imajo danes tudi izjemno eleganten izgled. Izbirate lahko med mnogimi različicami, pri čemer lahko izbirate vrsto stekla kot tudi profile, na katere so vrata pritrjena. Hkrati pa so tovrstna vrata tudi energetsko izjemno učinkovita. Na eni strani je izguba toplote skozi steklo minimalna, zaradi natančnega uravnavanja časa odprtosti in zaprtosti pa se še dodatno poveča varčevanje z energijo. 

 

Za nemoteno delovanje avtomatskih vrat pa je nujno potreben učinkovit servis avtomatskih vrat, s katerim se boste izognili morebitnim težavam. Ta bo poskrbel za redno vzdrževanje vseh pomembnejših elementov, ki sodelujejo pri odpiranju in zapiranju vrat, prav tako pa vam bo na voljo v primeru, da se vaša avtomatska vrata pokvarijo.