Avtomatska drsna vrata so izjemno tiha

Avtomatska drsna vrata so izjemno tiha

10/06/2019 Off By Uredništvo

Avtomatska drsna vrata predstavljajo veliko prednost in nam s svoji modernim izgledom ter delovanjem omogočajo popolno dopolnitev našega gospodarskega poslopja. Nameščena so tudi na letališčih in tako omogočajo nemoten prehod potnikom in turistom iz celotnega sveta, ki se jim mudi in želijo pravočasno ujeti svoj let. 

Avtomatska drsna vrata se bodo turistom, ki so obloženi s kovčki varno in lepo avtomatsko odprla. Tako jim ne bo potrebno odlagati vse prtljage in ročno odpirati vrat pred seboj. Na letališčih je namestitev avtomatskih drsnih vrat prava nuja, saj se ob prihodu velikega števila potnikov nabere precejšnja gneča ljudi, ki želijo čim prej oddati prtljago in se vkrcati na svoje letalo. 

Avtomatska drsna vrata ostanejo ob velikem prehodu ljudi stalno odprta in tako po nepotrebnem ne trošijo električne energije za neprestano odpiranje in zapiranje. To je gledano iz energetskega stališča izjemno priročno, saj z majno porabo poskrbimo tudi za manjše račune za elektriko. 

Drsna vrata steklena za večje in manjše trgovine

Drsna vrata steklena so odlična za vsako trgovino. Vsaka trgovina v kateri prodajajo živila ima navadno vgrajena steklena drsna vrata, ki ustvarijo eleganten izgled in omogočajo dostop naravne svetlobe v prostor celotne trgovine. Trgovina z živili ima navadno veliko steklenih sten, tako da vsakdo lahko vidi njeno notranjost. 

Drsna vrata steklena so odlična tudi iz vidika varnosti, saj omogočajo, da imamo stalno pregled nad dogajanjem znotraj trgovine. Tudi ponoči, ko je zunaj tema, v trgovini pa navadno vsi pustimo prižgane luči, da preprečimo vdore nepridipravov. 

Drsna vrata steklena se pred odhodom ugasnejo in zaklenejo, tako se ne bodo celo noč nikomur odprla. Ko bomo zjutraj prispeli v službo, pa bomo senzor ponovno aktivirali in že bomo lahko mirno vstopali in izstopali. Cena vrat navadno vljučuje tudi  namestitev in vgraditev v obstoječi objekt. Cene se razlikujejo od ponudnika do ponudnika, zato je dobro preveriti pri različnih izvajalcih.