06/28/2020 Off By Uredništvo

Karcher K5 za redno uporabo pri čiščenju zahtevne umazanije 

Svetovno uveljavljeni proizvajalec naprav za čiščenje na trg postavlja številne izjemno zmogljive produkte, med katerimi je tudi Karcher K5. To je visokotlačni čistilec, ki je zlasti primeren za redno uporabo pri čiščenju srednje močne umazanije. Njegova površinska zmogljivost je 40 kvadratnih metrov na uro. 

Karcher K5 se ponaša s številnimi možnimi nastavitvami, ki se jih lahko preveri na njegovi pištoli, in sicer preko LCD prikaza. Nastavitve se lahko preprosto ves čas uporabe naprave prilagajajo trenutnim potrebam. 

Karcher K5 ne nazadnje vključuje še višinsko nastavljivo teleskopsko držalo. To pomeni, da boste napravo med čiščenjem preprosto lahko premikali ter tudi praktično pospravili na svoje mesto. 

Vrhunska naprava za čiščenje zahtevnejših površin vam je na voljo v številnih specializiranih prodajalnah z napravami za čiščenje. Na voljo vam je prav tako v spletnih prodajalnah, kjer jih lahko kupite po ugodnejših cenah. 

Globinski sesalec za kemijsko čiščenje 

Na trgu so vam na voljo številne učinkovite naprave za globinsko čiščenje. Priporočamo vam, da posežete po tovrstnih napravah proizvajalca Karcher, saj na trg postavlja vrhunske naprave in to po dovolj dostopnih cenah. 

Izjemno priljubljen je tudi Karcher globinski sesalec. To je kemični globinski sesalnik, ki učinkovito poskrbi za številne vrste madežev. Z njim boste lahko na kakovosten in hiter način poskrbeli za čiščenje oblazinjenih površin, tepihov, itisonov in še drugih številnih materialov. 

Globinski sesalec Karcher po čiščenju na oblazinjenih površinah ne bo puščal prav nobene vlage. Sesalnik vključuje še številne druge dodatke za olajšanje dela, na primer grelec vode, čistila in številni drugi nastavki. 

Globinski sesalec svetovno uveljavljenega proizvajalca vam je na voljo tudi v spletni prodajalni ponudnika, ki prisega na odlično razmerje med kakovostjo in ceno izdelkov ter storitev. Na istem mestu so vam na voljo še številne druge vrhunske naprave svetovno uveljavljenega proizvajalca Karcher. Lahko si jih ogledate že sedaj.