Pomembno je, da nega telesa postane način življenja

Pomembno je, da nega telesa postane način življenja

05/26/2019 Off By miskonwap

Naše telo je naš tempelj, zato ga je pomembno negovati in mu nameniti pozornost, da nam dobro služi. Nega v vseh oblikah je zaradi stresnega načina življenja, slabih prehranjevalnih navad in pomanjkanja videza za ohranjanje lepe in sijoče kože ključnega pomena.
Kako pomembna je nega obraza že dlje časa naznanjajo v vseh velikih mestih in povsod po svetu, tako tudi Ljubljana ni izjema. Lahko bi rekli, da Ljubljana ponuja raznoliko paleto tretmajev, ki jih nega obraza lahko zajema. Koži nega obraza ponudi celostni pristop, na katerega sami doma navadno pozabimo, zato strokovno osebje, ki skrbi za nego obraza lahko s pravilnim izvajanjem vpliva na lepši videz kože, večjo prožnost in posledično manj vidnih gubic.
Nega obraza bo kožo s hranilnimi pilingi ter maskami za obraz primerno navlažila ter nahranila, podočnjaki bodo manj vidni, vaša polt pa bo sijoča. Ker se vsaka koža od posameznika do posameznika in načina življenja razlikuje, bo usposobljena kozmetičarka s svojim znanjem takoj prepoznala tip kože in prilagodila nego koži primerno.

Naše telo pa ne potrebuje le nege obraza, pomembno je poskrbeti za celostno dobro počutje in atraktiven videz. To nam omogoča tudi lepotni tretma kot je depilacija telesa.
Depilacija je pol-trajna metoda odstranjevanja nadležnih dlačic, ki odstrani dlačico skupaj s korenino. Depilacija telesa ni več popularna samo poleti, saj videz in otip gladke in sijoče kože več kot navdušujeta skozi vso leto. Depilacija telesa se izvaja delu telesa primerno. Kjer koža ni tako občutljiva, lahko uporabimo metodo s trakovi, kjer se dlačice odstranijo s hitrim potegom trakov. Ta metoda se navadno uporablja za noge, roke ali hrbet. Za intimne dele kot tudi tiste bolj občutljive se navadno uporablja posebna metoda s še posebej nežnimi voski. Postopek depilacije je metoda, ki jo brez strahu lahko izvajamo po celem telesu, drži kar do pet tednov in učinkovito redči dlake.