Catering piknik za starejše

Catering piknik za starejše

10/26/2019 Off By miskonwap

Catering piknik je odličen način zabave, v kateri bodo uživali vsi. Vsako leto ima vsaka družina več praznikov, obletnic, rojstnih dni ter ostalih obeležij, ki jih z veseljem praznuje. Na nekatera praznovanja povabi več sorodnikov in prijateljev, druga pa so samo za ožji družinski krog. Ko imamo večje praznovanje, je vedno dobro imeti plan, kako bomo to izpeljali. 

Catering piknik je odlična možnost za vsako praznovanje. Združuje namreč dve stvari, ki sta ljudem izjemno všeč. Najprej je tu odlična hrana, ki nam jo izbrani catering prinese na mesto, kjer imamo praznovanje. Tako nam ni potrebno skrbeti za zahtevno pripravo hrane in se lahko mirno zabavamo s povabljenci. V kolikor imamo veliko povabljenih gostov, je potrebno pripraviti ogromno količino hrane, kar je za posameznika, ki nima dovolj velike kuhinje težko. 

Catering piknik odličen tudi zaradi zabave na prostem, saj se vsi raje pozabavamo na krasnem travniku, ob reki ali ob jezeru in ne v stari gostilni, kjer ni nobenega pravega vzdušja. V kolikor imamo celodnevno praznovanje je najlepše, da lahko izkoristimo sonce in odlično vreme, ki nam ga ponuja narava. 

Escape room za skupino odraslih

Escape room je odlična vrsta zabave, ki jo prirejajo različna podjetja. Velikokrat nam tudi nudi možnost izbora posebnih tematik, ki so na voljo le v določenem delu leta. Tako se lahko zberemo s prijatelji in se odpravimo v tematski escape room, kjer bomo uživali v odkrivanju različnih načinov pobega. 

Escape room je navadno pripravljen za večjo ali manjšo skupino ljudi. V določenem času, navadno v eni uri ali v dveh, bomo morali iz sobe pobegniti. To lahko naredimo na več načinov, odvisno od navodil ter namigov, ki nam pomagajo ob zagati. V nekaterih primerih moramo uporabiti matematične sposobnosti, logiko ali pa si moramo pomagati z našo domišljijo. Vedno pa se moramo osvoboditi iz sobe, ki ji pravimo escape room